Cars & Coffee

Biltreff på Lade lørdag formiddag (28. september)

Konseptet «Cars & Coffee» innebærer uformelle treff for bil-interesserte på tvers av merker og klubber. Dette ble arrangert for første gang i Trondheim lørdag 21. september, og det arrangeres nå på nytt lørdag 28. september. Første treff var en stor suksess, med anslagsvis 60-70 biler innom i løpet av dagen. Etterspørselen etter å arrangere det på nytt har vært så stor at man tar en runde til allerede nå på lørdag. 
En av initiativtakerne bak dette er medlem i NSK Trøndelag, flere medlemmer var også tilstede forrige lørdag, og vi ønsker derfor å gjøre også de øvrige medlemmene oppmerksomme på arrangementet. 
Treffet arrangeres utenfor Flex Gym i Ladebekken på Lade (innkjøring fra Jarleveien på andre siden av veien for bensinstasjonen) og det starter kl. 11:00. 
For de som har Facebook anbefales det å bli medlem av gruppen «Cars & Coffee, Trondheim» som du finner her. Da vil du kunne se mange bilder fra tidligere arrangementer, og få invitasjon til kommende arrangementer. 
Skroll til toppen