Utemøte juli – Orkanger (04.07.2013)

Spenningen om oppmøtet var stor denne gangen, det er lenge siden vi har hatt et planlagt utemøte med kjøring i feriemåneden juli. Men, oppmøtet overrasket, som på tidligere møter. Hele 18 biler og 30 personer møtte opp for å delta på den siste kjøreturen i vårsesongen. Været i Trøndelag er alltid usikkert, men vi ble velsignet med flott kjørevær uten regn.

Da turansvarlig (sekretæren) ikke var lokalkjent i området, ble styremedlem Knut utnevnt til å lede an. Dette til tross for at han kjører en MG (klubbens fineste ifølge ham selv).
 
 
 
 
Da vi ankom Melhus tok vi av fra E6, i retning Hølonda, Korsveien. Flotte sportsbilveier, svinger og asfalt, noe som gjorde at farten ble en god del høyere enn normalt. Noen klarte selvfølgelig å «tulle» med vegen, men alle møttes på Bårdshaug som avtalet. Å sitte i en Honda S2000 bak en Ferrari, var for sekretæren en helt spesiell opplevelse.
Knut planla stopp underveis, slik at bare 2 biler forsvant fra den egentlige ruten. Fremme på Bårdshaug fikk vi servert nydelig eplekake med is og krem og kaffe i mengder. De hadde 2 eplekake for mye, men jeg ønsker ikke å avsløre de to storspiserne som også forbarmet seg over disse!

 
 
 
Turen ble en flott opplevelse, og vi fikk anledning til å ønske hverandre en god sommer, også til alle de nye som deltok på arrangementet.
Takk til alle medlemmer for et flott oppmøte i vårsesongen, og så møtes vi igjen søndag 4. august på tur til Glåmos, med stopp for en nydelig buffet på Væktarstua i Tydal. Invitasjon kommer.
God sommer til dere alle.
 
 
 
 
 
 
 
Skroll til toppen