Vårmønstringen 2013!

En dag i paradis! Søndag 12. mai møtes nærmere 100 000 hestekrefter på Øvrevoll Galoppbane. Da blir firbente hester erstattet av fire hjul og svidd gummi, når eierne av hundrevis av sportsbiler setter hverandre i stevne på Vårmønstringen som blir arrangert av Norsk Sportsvogn Klubb.

– Dette er Norges største bilshow, hvor det kun dreier seg som sportsbiler, sier Vårmønstringsansvarlig Henning Hansen. – Vi forventer mellom 500 og 700 sportsbiler av absolutt alle slag, merker og årganger, og 2000-3000 tilskuere. Det blir italiensk fullblods, som Ferrari, Maserati, DeTomaso og Lamborghini. Amerikanske muskelbiler som Ford og Chevrolet. Tysk spitzentechnik som Porsche og Mercedes. Engelske tradisjoner som Jaguar, Morgan, Triumph og MG. Og japanske vogner som Mazda MX5, Honda NSX, Nissan GT-R og Toyota MR2 – blant mange andre juveler som vises fram av sine stolte eiere.

Vårens Råeste Eventyr, som Vårmønstringen også kalles som et apropos til andre årvisse, vårlige, begivenheter, har blitt en tradisjon. Dette er for sportsbilentusiaster både Hjuleaften og Holmenkolldag samtidig, og avholdes nå for 38. gang.

Sportsvogner som skal stilles ut slippes inn fra kl. 09:30, portene åpnes for publikum kl. 11:00 – velkommen!

NB! Man må ikke være medlem i NSK for å komme inn på Vårmønstringen med bilen sin, men man må ha sportsvogn!

Priser: Kr. 100,- pr. sportsvogn inn på området (uavhengig av antallet personer i bilen) – publikum forøvrig kr. 100,- pr. person. Barn under 14 år gratis. Parkering på P-plass kr. 20,-. NB! Vi tar dessverre ikke kort i porten (billettsalg), så ta med kontanter!

Spørsmål vedrørende arrangementet? Ta kontakt med [email protected]

Skroll til toppen