Når dagene er som mørkest er det tid for gjenoppleve tørr asfalt, svidd gummi, adrenalin og hestekrefter. Det er igjen tid for MOTORSPORTAFTEN!

Torsdag 29. november kl. 19.00. På Olavsgaard Hotell. Du er hjertelig velkommen – ta med venner og bekjente! Gratis adgang! I år kommer tungvekterne i norsk baneracing. Team Autostrada dominerer i GT-klassene og kommer med en spennende nysatsing for neste sesong. Roger Hermansen vil fortelle om løpene som er kjørt og seirene som skal innkasseres…

NTCC – Norwegian Thunder Car Championship – har som mål å sette en ny standard for nordisk baneracing. Fra en testsesong i 2012 satses det på en felles dansk-norsk serie i 2013. Den danske hovedserien DTC kan skilte med et førergalleri med fire tidligere Le Mans vinnere og en Formel 1-fører. Nordmennene mønstrer en gjeng ung talenter som skal vise danske superstjerner hvem som virkelig er tørre bak øra. Rune Næss vil fortelle mer…
I tillegg vil NSKs egne Norgesmestere bli hyllet!
Skroll til toppen