Vårmønstringen på Øvrevoll, 13. mai 2012

NSK arrangerte Vårmønstring for 37. gang på søndag. Siden 1999 har vi vært i vakre omgivelser på Øvrevoll galloppbane, i Bærum – spørsmålet nå er om vi må bygge ut…

Av Jarl Erlandsen.

Vi har aldri tidligere sett så mange sportsvogner på en Vårmønstring! Og vi så det tidlig – utstillere kom samlet og i store grupper i det fine været på morgenen. Porsche var også i år klart størst, men på indre bane gjorde også Mercedes-klubben seg godt bemerket, med det største antallet biler noen gang. De andre tyske merkene ble klart i mindre tall denne gangen. Samtidig var det hyggelig å se at de japanske bilene blir flere for hvert år – faktisk var det også rekord Mazda MX5 også i år. Når det samtidig var stort sett fullt ellers, også rekordmange MGer, så skjønner man at i år – 2012 – var det rekord med mer enn 800 sportsvogner på NSKs Vårmønstring! Som alltid var det mange, mange, unike og svært spesielle biler å se – noen skiller seg ut, men det er viktig også å huske at for Vårmønstringen som arrangement er hver bil en egen utstilling i seg selv. NSK takker derfor alle utstillere og besøkende for en flott dag på Øvrevoll!

Vi er også stolte og takknemlige over all hjelp fra NSK Marshals og våre andre funksjonærer, som en hektisk dag fikk vår klubbs viktigste arrangement også i år vel i havn!

  • Årets klubbstand: Mercedes
  • Årets sportsvogn: Porsche 356 SPeedster, eier Hans Peter Havdal
  • Årets langveisfarer: Egil Lundanes, fra Ålesund

Vi gratulerer, og ønsker samtidig velkommen til Vårmønstringen 2013, da skal det også bli mer orden på cateringen.
 
Bilder finner du i forumet!

Skroll til toppen