Utemøte april (30.04.2011)

Årets første utemøte bød på kjøring på sportslige veier i flott vær, bilutstilling og middag. Totalt 20 biler fra NSK Trøndelag kastet glans over arrangementet i Fosenhallen. Fint vær ved oppmøte Esso Moholt lørdag morgen kl. 9, selv om temperaturen riktignok ikke er helt på topp ennå. Men likevel stort sett nedcabbede biler på turen langs gamle E6 til Orkanger og RV710 langs fjorden utover. Som planlagt ankomst ferjeleiet på Valset noen minutter før avgang kl. 11. En halvtime senere var vi i land på Brekstad og vi kjørte da direkte til Fosenhallen i Botngård, der utstillingen Motorama 2011 fant sted.

 

 

Arrangøren hadde klargjort et stort område for parkering på fotballbanen utenfor hallen der vi fikk parkere. Flere NSK-medlemmer som også er medlemmer i MG-klubben hadde dessuten fått plass inne i hallen, så her var vi godt representert. Vi ble godt mottatt, og det ble antydet at NSK kan få tilbud om å stå inne neste år. 

 

 

Etter 2 ½ time takket vi for oss og kjørte videre utover til Lysøysund. Her spiste vi middag på Ankeret restaurant, der vi ble møtt av en særdeles entusiastisk og humørfylt servitør. God mat i fine omgivelser. 
Etterpå kjørte vi tilbake mot Trondheim, denne veien via ferjeruta Rørvik-Flakk, og var tilbake ca. kl. 18.
En fin start på kjøresesongen 2011. Vel møtt til neste klubbarrangement; utstilling på Solsiden 14. mai.
Skroll til toppen