Velkommen til Classic & Sportscar Meeting!

Med over 200 påmeldt i racingklassene og tett opptil 70 påmeldt til autoslalåm og trackday blir dette en fantastisk helg! Nå er også programmet for CSM publisert, og for et program! Husk at her er det noe for alle, kom og still ut bilen din, se på racing, sug inn atmosfæren! Velkommen!

Velkommen til NSK Classic & Sportscar Meeting 26 – 29 august 2010 – bilentusiastenes drømmehelg

Classic & Sportscar Meeting går i år av stabelen for sjette gang, og har opparbeidet seg renommé som et av landets aller beste entusiastbil-arrangementer, uansett kategori. I år forventer vi at rundt 200 løpsbiler stiller på startstreken på Vålerbanen.

CSM er én del entusiastbiltreff og utstilling, med nye og gamle sportsvogner og klassiske biler av alle slag. Én del banekjøring, hvor en kan stille med sin egen bil på banen. Én del racing, med et stort nordisk startfelt av historiske racerbiler i Scandinavian Historic Masters. Dessuten, Corsa Italiana, en herlig blanding av italienske sjarmør-racere, med alt fra Autobianchi til Ferrari. Porsche Club Racing med et kobbel av ”verstingbiler”. Subaru-cupen med biler som både kjører rally og bane. Og for å toppe det hele kjøres en runde i RacingNM med GT-biler, Norges mest spektakulære – bilene med de største motorene og de bredeste vingene…

CSM er et mangfold uten like
På banen blir det altså full action med store felt i mange forskjellige klasser. På en vandring i depotet vil du finne den største samlingen av historiske løpsbiler som noensinne har vært på norsk jord sammen med moderne high-tech racerbiler. På trackday-banen vil du møte en herlig samling av høyst forskjellige gatebiler. Og på mønstringsområdet en improvisert utstilling av klassiske biler og nye entusiastbiler av alle årganger, slag, merker og opprinnelsesland.

Treff, mønstring og show
NSK er mangeårig arrangør av Norges største bilutstilling, Vårmønstringen, hvert år på Øvrevoll Galoppbane. Mønstringen på CSM er en høstmønstring, etter tilsvarende opplegg. Forskjellen er imidlertid at Vårmønstringen strikt er forbeholdt rene sportsvogner, mens Høstmønstringen under CSM er åpent for alle slags entusiastbiler. Du kommer med den bilen du har, og stiller den ut sammen med likesinnede. Så kan du beundre den improviserte utstillingen, sjekke ut løpsbilene og se på race-aktivitetene. Bilklubber som ønsker å lage sitt eget treff i treffet er i særdeleshet velkomne. For dette er den ultimate rammen for et hvert klubbtreff.

Lørdagskvelden byr på en gedigen premieutdeling før Grillpartyet begynner. Le Chef himself er Bjørn Tore Teigen. Med flere pallplasseringer fra Verdensmesterskapet i grilling i USA viser han hvert år sine grillkunster på grillfesten som avsluttes med full musikk.

Kan det bli bedre?

Skroll til toppen