…autoslalåm/trackday på CSM 2010

I år blir det mulighet for å konkurrere også for de som kjører gatebiler!

Påmeldingsfrist 25.08.2010!

Det blir ikke bare racingutøverne som kan prøve seg på banen. Det blir også anledning til trackdaykjøring med entusiastbil for alle som ønsker. Du må imidlertid delta på et førermøte for å kjøre, og bilen må være gateregistrert og i god stand. Alle som skal delta i Autoslalåm eller på Trackday må delta på et førermøte, og bilen må gjennom en teknisk kontroll, være gateregistrert og i god stand.

Også i år vil banekjøringen foregå på Vålerbanens ‘nye’ sløyfe – nå oppgrader med curbs, uavhengig av løpskjøringen. Nytt av året er at vi også tilbyr de som kommer med gatebeiler å delta i konkurranse  – autoslalåm! Dette skjer i samarbeid med PCN (Porsche Club Norge) som har lang erfaring med dette, og har profesjonelt tidtakerutstyr og høyst oppegående funksjonærer. I tillegg blir det regulær trackday etterpå, samt på søndag (forbehold om nok påmeldte). Deltagelse i autoslalåm er selvfølgelig helt frivillig, ønsker du kun å kjøre trackday er det fullt mulig! På den annen side, da går du glipp av de flotte premiene som blir satt opp i konkurransen! 🙂

Program autoslalåm/trackday

Vi starter opp med teknisk kontroll fra kl. 09:00 på lørdag, så starter autoslalåmkonkurransen kl. 11:00. Vi antar at konkurransen er ferdig ca. kl. 14:00, umiddelbart etter det starter vi opp med trackday, og den vil foregår helt frem til kl. 18:00. Premieutdeling for autoslalåm vil foregå sammen med den øvrige premieutdelingen senere på kvelden inne i depotområdet på hovedbanen.

Lørdagen blir dermed slik:

09:00 Teknisk kontroll og innsjekk
10:30 Teknisk kontroll og innsjekk av startende til autoslalåm er avsluttet, og man går gjennom løypa med deltagerne
11:00 Autoslalåm starter
14:00 (ca.) Autoslalåm er ferdig, Trackday starter
19:00 (ca.) Premiering Autoslalåm i det gule teltet i depot

Viktig informasjon vedr. autoslalåm

Det er krav om hjelm for alle med åpen bil (selv om det kjøres med kalesje) – vi oppfordrer alle til å bruke hjelm (på Trackdaykjøring er hjelm påbudt uansett). Biler med prøveskilter kan ikke delta. Det er ikke tillatt med passasjerer i bilen (dette gjelder ikke Trackdaykjøring).

På søndag starter vi opp med teknisk kontroll kl. 11:00. Kjøringen starter umiddelbart etter kirketid, kl. 13:00 og foregår kontinuerlig frem til kl. 18:00.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er 50 plasser tilgjengelig pr. dag – de 50 første som melder seg på får plass.

Priser

Autoslalåm på lørdag kr. 200
Trackday på lørdag kr. 200
Trackday på søndag kr. 400 – kjøres kun dersom det er et minimum ant påmeldte

Husk å skrive ut, fylle ut og ta med deg skjemaet under! NB! Under CSM er det 100dB som støykrav også for gatebiler, ikke 90dB som det står i skjemaet!

Skroll til toppen