Medlemsmøte mars (01.03.10)

En fartsfylt og morsom kveld som etter hvert har blitt en tradisjonsrik start på sesongen.

12 medlemmer trosset veiarbeid og omkjøring og fant fram til Trondheim Bilbane Centers lokaler på Marienborg, som også i år var stedet for en kjærkommen oppvarmingsrunde før våren snart er over oss.

Siden sist var det bygget en ny plastbane med 6 spor, på denne ble det kjørt 12 heat á 3 minutter der hver enkelt etter tur fikk prøvd seg på samtlige spor og biler. Som vanlig var innsatsen og engasjementet på et høyt nivå. Innimellom kjøringen var det en enkel servering med kaffe og kjeks og muligheter for å kjøpe brus og sjokolade til inntekt for klubben som nok en gang stilte opp som velvillige verter for arrangementet. 

Etter å ha dratt seieren i land i de to foregående år måtte Øystein Thorsen finne seg i å stille som storfavoritt foran årets løp. Han skuffet slett ikke og kunne nok en gang innkassere en fortjent seier.
Selv om det var meget jevnt underveis viste vinneren seg som den sterkeste til slutt, og vant med nesten 3 runders margin, noe som må karakteriseres som en overbevisende seier i denne sammenhengen.  

Topp 5 ble seende slik ut:
1. plass : Øystein Thorsen (74,79 runder)
2. plass : Bjørn Dahn (71,84 runder)
3. plass : Gunnar Ellevseth (71,66 runder)
4. plass : Magne Brudevik (69,21 runder)
5. plass : Per Erik Skogrand (68,00 runder)

For de som har tilgang til god båndbredde ble det også tatt noen korte videosnutter. De som har forhåpninger om å vinne til neste år bør studere spesielt vinneren de siste 3 år som står som nummer 3 fra høyre på den første snutten. Resultatene tatt i betraktning har tydeligvis en og enhver noe å lære her i forhold til teknikk, positur, konsentrasjon og tenningsnivå.

video_1 (9,2 MB)
video_2 (15,3 MB)
video_3 (10,7 MB)
video_4 (6,0 MB)

Skroll til toppen