Medlemsmøte 2 mai (15.05.10)

17 biler møtte opp på tross av litt usikre værutsikter, i tillegg 8 fra MX-5-klubben. Med bare 4 dager siden forrige arrangement er det vel nå ingen tvil om at sesongen for alvor er i gang 🙂

Det var felles oppmøte på Esso Moholt kl. 11:30, deretter etter et akademisk kvarter kjøring i kortesje via Valentinlyst, Strindheim, Persaunet og Leangen ned til Solsiden til kl. 12. Flere sluttet seg til underveis, så det var en respektabel, og som alltid variert, samling biler som kjørte inn på Beddingen. Spennende med flere nye ansikter og potensielle medlemmer, noen med kjente biler og andre med nye. Dessuten var også NSK-ledelsen i Oslo representert med formannen som var på besøk på gamle trakter, hyggelig.  

 

 

 

 

Etter et par timer med hyggelig samvær og reklamering for klubben til tilfeldige men interesserte forbipasserende, la vi ca. kl. 14 ut på den planlagte kjøreturen, dessverre med noen regnbyger i lufta. 

Turen gikk fra Solsiden via Møllenberg, Singsaker og Lerkendal til Moholt for et kort stopp og oppsamling. Deretter via Risvollan og Tiller ned til Klett, og videre utover Byneset. På Spongdal tok vi av ut til golfbanen og den nye kaféen der det ble kaffe/lunsj. Et hyggelig sted med god og selvlaget mat, kan absolutt anbefales.

 

 

 

 

Siste etappe gikk rundt yttersida på Byneset via Flakk og Ila tilbake til Trondheim. 

Vi takker alle frammøtte for en flott dag, som forhåpentligvis også ga en del god PR for klubben. 
Takk også til turarrangør Oddvar for et godt gjennomført arrangement. 

 

Post navigation

Skroll til toppen