Terminliste 2012

Vær oppmerksom på at vi i sommerhalvåret møter klokken 18:00. Det er normalt kjøretur hver onsdag kl. 18:00 i sommerhalvåret i regi av Gammelbilen / Cab & Co.


NSK – Rogaland aktiviteter

Som regel samles vi på bilmuseet på Bråstein. Museumet ligger ved E39 mellom Sandnes og Figgjo. Kommer du fra Sandnes er det like etter vegen du svinger inn til Arboreet. Det står skilt «Bilmuseum» og som regel en gammel brannbil utenfor.

Vi sender ut e-post til alle medlemmer som vi har riktig adresse til. Dersom du ikke mottar e-post, gi beskjed til våre kontaktpersoner.

NB: Dersom du har nylig meldt deg inn i NSK, ber vi deg om å sende din e-post adresse direkte til oss i NSK – Rogaland slik at vi får deg med i listene.  Det er en viss trghet i oppdateringen mellom medlemslistene og våre e-post adresser.

 


 

 

 

Skroll til toppen