Invitasjon til Vålerbanen 10. april!

BMW Car Club Norway inviterer til vårtreff på Vålerbanen 10 april 2010. BMWCCN starter den norske banesesongen tidlig i år, og vi inviterer alle bilmerker til banetreff. Vi vet at 10. april kan være litt i risikosonen med tanke på kjøreforhold på banen, men satser på at dette skal gå bra. Det kan være en ide å forhøre seg litt et par dager på forhpnd om det faktisk er forhold til å kjøre på denne banen.

Vi har også en opsjon på å leie banen også på søndagen og dersom det er nok interesse rundt dette så vil vi vurdere det. I så tilfelle vil jeg gjerne at du sender en mail til [email protected] og melder fra om interesse! Jeg oppfordrer om å spre det glade budskapet. Dette blir et morsomt treff med forhåpentligvis stor spredning i bilmerker!

I år faller vårt tradisjonsrike svensketreffet vårt bort til fordel for en norsk klassiker. Så ta frem vårsmilet, vårhjelmen, puss småskoene og sett dere i bilen. nå er det vårtreff på Våler! Vålerbanen har nå blitt en suveren bane. Her er det utfordringer i massevis både for fører og bil. Det blir også muligheter for både familiekjøring (dersom det er etterspørsel) og kjøring med instruktør. Med andre ord så er også nybegynnere hjertelig velkommen!

****

Linken nedenfor: Kart.
http://kart.gulesider.no/query?profile=no&mop=yp&what=map&advert_code=Z000BOW4

Program:
Lørdag 10. april 2010

Kl. 07.30
Ankomst/innsjekking. Førerkort må framvises. Husk teknisk kontroll for frikjøring. Her sjekkes bremser, bremsevæske, dekk o.a. Sørg for at alt er i orden!

Kl. 08.30
Obligatorisk førermøte. Dørene stenges kl. 08.30.

Kl. 09.00
Frikjøring

Vi er i dialog med Vålerbanen om når kjøringen skal avsluttes for dagen

Kontigent:
Kr. 800,- NOK for kjøring en hel dag. 

Skroll til toppen