Full fart på Olavsgaard!

Årets Motorsportaften ble igjen en stor suksess, men mange interessante foredrag og ikke minst mange lydhøre deltagere!

Først ut var kveldens møteleder, Ulf Johannessen, som fortalte om nyheter og endringer for neste års racingklasser og litt om sesongen som er unnagjort.

Neste ut var en oppfølger av tidligere års Nürburgring-løp, Inge Mauseth og teamet han representerer, Sesam Data / Brynildsen Motorsport, har i år deltatt i 24-timersløpet på Ringen, Tysklands største idrettsarrangement med over 300000 tilskuere. Til tross for mange timer i pit klarte teamet å fullføre, det står det respekt av!

Fra Vålerbanen stilte Trygve Schjerpen for å fortelle om hva som skjer på Vålerbanen i 2010. Og det var ikke lite! Nåværende eier Erik Dobloug er i ferd med å overlate roret til andre krefter, men vi håper likevel på mye racing på banen i årene fremover. Videre legges det opp til at hele banen, også med den nye sløyfa, skal godkjennes for løpskjøring, noe som betyr rundt 3.5 km med løpsbane! Trygve fortalt også om mange andre planer de har for anlegget – han kunne dog ikke love at det ble flyttet særlig nærmere Oslo…:)

Etter en liten pause med påfyll av vått og tørt var det tid for Tommy Rustad. Tommy holdt et langt innlegg om sin karriere, sine år i STCC – som i år ble kronet med totalseier – og ikke minst mange tekniske detaljer om oppsett på bil og kjørestil. Det var nok mange i publikum som fikk en og annen aha-opplevelse der.

Til slutt var klokken blitt mange, og på overtid ble det opp til Pål Richard Eidsvoll, hans 70-årige far som han deler løpsbil med og styremedlem i NSK, Lars Faale å fortelle om GT-serien. Klassen har på kort tid rukket å bli svært populær, både blant publikum og deltagere, og neste sesong er allerede 56 team klare.

Dette var et svært kort referat av alt som skjedde, nå er det bare et år til neste gang, vi sees da!

Skroll til toppen