Medlemsmøte oktober (06.10.09)

På tross av et ufyselig vær med noen få plussgrader, regn og sluddbyger møtte hele 12 medlemmer opp til et spennende innemøte med litt annerledes program enn vanlig. Da vær og føreforhold denne kvelden (og enkeltes bilvalg for anledningen) ikke akkurat innbød til utpreget sportslig kjøring ble det denne gangen valgt å kjøre den ikke lenger like nye E6 nordover fra Moholt til Stjørdal. Møtet skulle denne gangen foregå i Team Trafikks nye lokaler på Sutterø.      

Vi startet med en kort orientering om firmaet og det nye anlegget. Deretter ble den nye varelager-løsningen med en rekke hyller som går opp og ned i en datastyrt heis demonstrert. Imponerende.  

 

Så gikk turen inn på det nye verkstedet, som er blant Trøndelags største med en total lengde på 35 meter og med plass til 5 semitrailere samtidig. Her fikk vi vite mye om hvordan service, vedlikehold og reparasjoner på tunge kjøretøyer foregår. Spesielt interessant var det å se nærmere på en ny Volvo lastebil med 16 liters motor, luftfjæring og alle fasiliteter. Enkelte lurte seg til og med til en tur opp i førerhuset. En ganske annen tilværelse bak rattet enn på våre små sportsbiler.
 

Deretter gikk vi opp til det flotte fellesarealet i 3.etasje der det var klart for servering av kaffe og et rikholdig utvalg kaker servert av klubbens superkokker, Oddvar og Asbjørn. Imens fikk vi en grundig orientering om hvordan opplæringen av førere på tunge kjøretøyer foregår. Dette er tydeligvis et tema om engasjerer mange medlemmer, og de mange spørsmålene som kom ble besvart til fulle av den rutinerte lederen for kjøreskolen for tunge kjøretøyer ved Ole Vig v.g. skole.

 

Vi takker Team Trafikk og spesielt avdelingsleder Stig Haugen for et interessant møte, noe absolutt flere av våre medlemmer ville hatt nytte av å ha deltatt på.
En stor takk også til Oddvar, som var ansvarlig for dette medlemsmøtet.  

Skroll til toppen