Medlemsmøte juni (09.06.09)

Selv med noe usikre værforhold før og ved start møtte 14 biler og 17 personer opp til den siste kjøreturen før sommerferien. Hyggelig med 2 nye medlemmer og 3 nye biler. Første etappe gikk på E6 til Melhus, der tok vi av inn på riksvei 708. De fleste hadde startet turen med taket på men nå ble været såpass at det måtte av igjen. Etter en kort oppsamling fortsatte vi videre til Ånøya der det ble en kort stopp med fotografering, toalettbesøk og sosial omgang.

 

Deretter gikk turen via Korsvegen, Gåsbakken, Svorkmo, Vormstad og Fannrem inn til Orkanger. Her besøkte vi Bjørnstad Bil som har flyttet inn i nye og flotte lokaler i Orkanger sentrum. Blant annet fikk vi se supersportsbilen Nissan GTR, Nissan 350Z og diverse Skyline og andre løpsbiler. Alt i alt et imponerende flott anlegg der det blir enda mer bilrelatert virksomhet etter hvert. 

 

 

Så var det tid for å besøke Bårdshaug Herregård der det tradisjonen tro var dekket på med nybakt eplekake med krem og vaniljeis, kaffe og te som ble inntatt i salongen i 2.etasje. Formannen informerte kort litt rundt vel gjennomført vårtur og kommende klubbarrangementer.

 

 

Turen ble avsluttet med felles fotografering inne på tunet før vi satte kursen tilbake til Trondheim.

 

Skroll til toppen