LMK: Blide stemmer

Det skjer mye i forbindelse med aktivt arbeid ovenfor blant annet myndigheter og andre kulturbevarende organisasjoner, og derfor er det ikke alltid at LMK’s kontor rekker over alt som er planlagt. Men i løpet av tiden som kommer vil mange klubbmedlemmer oppleve å høre en hyggelig stemme i telefonen fra en person som ringer på vegne av LMK og klubbene. På landsmøtet 2008 var det et klart signal fra svært mange av våre eiere/klubber at de ikke hadde fått prioritert informasjon rundt forsikringsordningen. Ikke bare at det er viktig å flytte over de kjøretøy som tidligere var forsikret via If, men også de svært gunstige premiene vi får på andre forsikringer som hus, hytte, båt, reise osv.

Nå har LMK og Tennant Forsikring tatt et solid grep om aktivitetsnivået, funnet frem til noen dedikerte personer som tar telefonen fatt. Disse personene vil i tråd med ønskene om et høyere informasjons- og aktivitetsnivå informere enkeltmedlemmene personlig. Og ikke minst vise hvor gode penger man kan spare på å flytte annet enn kun sitt motorhistoriske kjøretøy over til LMK og Tennant.

Dette vil skje klubbvis, og når du leser dette har Motorveteranene Hedmark fått denne servicen, og neste klubb står for tur.

Med 50.000 medlemmer i våre LMK-tilsluttede klubber rekker vi ikke å ringe alle, så ikke nøl med å kontakte oss for å få tilsendt et tilbudsskjema som du fyller ut selv, og sender LMK direkte. Eller skriv ut fra på www.lmk.no

Skroll til toppen