Garasjemøte på Singsaker (07.10.08)

Et trivelig kveldsmøte med garasjebesøk, restaureringsprosjekter og trivelig samvær.

 

Nok et møte med godt oppmøte, 16 medlemmer møtte opp hos Odd Vaagan på Singsaker. Her fikk vi se et imponerende nyoppført garasjeanlegg med 2 flotte MG-er under lett  restaurering, en MGA og en MGB, begge i klassisk rødt. 

Etter å ha tatt det flotte lokalet og bilene i nærmere øyensyn og fått servert kaffe og kaker fikk vi et lite foredrag om restaurering av Alfa Romeo av John Oluf Aursand.

Deretter spaserte vi i frisk høstluft noen meter ned i gata der den nevnte foredragsholderen bor. Her fikk vi se et Alfa Romeo-prosjekt som nok befinner seg litt tidligere i prosessen enn bilene vi hadde sett tidligere på kvelden. Imponerende å gå i gang med et slikt prosjekt, vi venter spent på å få se resultatet, kanskje allerede til neste sesong. Vi kunne jo heller selvsagt ikke forlate garasjen før trekket over den flotte mørk grønne Austin Healey-en ble tatt av for allmenn beskuelse.

Ca. kl. 21:30 var møtet over og alle var enige om at dette hadde vært en meget hyggelig kveld i godt selskap. Et interessant og annerledes medlemsmøte.

Skroll til toppen