European TR-meeting, for første gang i Sverige

Tom Berve rapporterer fra Sverigeturen: Da har en gruppe NSK medlemmer med TR’er deltatt på det første Europeiske TR møtet som er avviklet i Sverige. Oppdatert med bilder! 7 TR-er var påmeldt fra Norge. 5 av oss startet fra Oslo torsdag morgen. Vi fulgte E6 til Tanum for så å ta en fin avstikker langs kysten forbi Grebbestad med lunsj i Hunnebostrand. Tilbake inn i landet for bedriftsbesøk. Vi besøkte Morgan hos Bennets som skrur mye Triumph og Lotus. Han har hatt jobber med flere av bilene våre. Veldig mye bilprat i en liten time.

Utpå kvelden kom vil til Halmstad, innkvartering på Scandic. Hyggelig middag på byen. Da var alle 7 bilene samlet.

Dagen etter var det 20 mil igjen til Ronneby, startet etter solid frokost. Vi hadde satt opp hyggelig rute og ankom Ronneby utpå ettermiddagen. Stoppet rett før Ronneby og vasket biler, ankom skinnende blanke med norske flagg i front.

140 TR’er ble linet opp på den flotte plenen ved hotellet. Møtet var tradisjonell samling med bilturer, bespisning og hyggelig samvær.

Etter en hyggelig helg ble vi noe spredd på returen i og med at en bil tok turen til Danmark for retur vannveien og et par tok en annen rute.

For oss som dro direkte hjem ble det 65 mil på en dag og det er mye i en TR.

Neste år er det Europasamling i Tyskland, dit skal vi! Nå er nemlig TR-Registeret under NSK den offisielle TR-klubben i Norge!

Bilder ligger i Bildegalleriet!

Skroll til toppen