Medlemsmøte mai

Normalt trøndersk vær, 12 grader, overskyet og kanskje ikke det mest fristende for en kjøretur på totalt 15 mil. MEN, hva skjer? Jo, hele 26 biler og 40 personer stilte til start. Det er på nytt rekord i oppslutning på et utemøte!!!!! Turen gikk nordover på gamle E6, svingete og fine sportsbilveger innover til Åsen, hvor vi hadde en oppsamling.

 

 

Derfra gikk turen på enda flottere veger ut til trøndelags kjøkkenhage, Frosta, og over den 2 km lange moloen ut til klosterøya Tautra. På Klostergården fikk vi servert trøndersk gourmet-mat — tangsuppe med urtebrød og kaffe. Både det gamle og det nye klosteret (til kr. 40 mill.) ble besiktiget. En bil fikk problemer, så klubbens Safety Car kom til nytte.

 

 

En flott samling av nydelige nye — og nydelige gamle biler, for ikke å snakke om de engasjerte 40 personene som deltok.
Høy stemning og stor enighet om at nok et vellykket arrangement var i havn.


 
To nye medlemmer var også med, bare 2-3 dager etter at de hadde meldt seg inn i klubben. Vi vokser gradvis.

Før vi satte kursen tilbake, fikk vi et historisk tilbakeblikk der Mostad Kai en gang lå. Her skal det settes opp ca. 10 boenheter i regi av en av medlemmene. Fristende.


 
Vi i styret kan ikke annet enn å takke medlemmene for oppmøtet, dette oversteg alle forventninger.

Vel møtt på neste arrangement.  

Skroll til toppen