Sammendrag av CSM-helgen

Ulf Johannessen summerer årets utgave av CSM! Tilbakemeldingene var overveldende. Det 4. Classic & Sportscar Meeting ble fantastisk. Det beste – til nå. Deltagere fra fem nasjoner, Norge, Sverige, Danmark, Finland og Sveits, rundt 130 løpsbiler, blant dem 80 historiske biler, 70-80 biler på trackday og noen hundre biler på mønstringene. Med tre forskjellige aktiviteter samtidig var høydepunktene mange, både når det gjaldt racing, trackday og mønstring. Kontrastene var store. Fra ex-Eddie Irvines Formel 1 Jaguars formidable lydflærr til 1920-tallets Bentley Blowers dype brumming, og alle de andre førkrigs og tidlig etterkrigsracere – Aston Martin, Alfa Romeo, Bugatti, Nordiske Specialare… Alt prikkfritt gjennomført, så får vi heller bære over med at værgudene heller ikke denne søndagen var nådige.

Følg diskusjonen i forumet. Her finner du også bilder og video. Flere bilder i Bildegalleriet.

Skroll til toppen