Høsttur til Tjøme 27-28. september

I år går høstturen til Tjøme. Vi møtes i Bærum ved parkeringsplassen på Henie-Onstad kl.11:00 og kjører på hyggelige veier via Vestfossen til Eidsfoss hvor vi tar en pause og besøker Eidsfos Gamle Kro for en matbit. Ferden går så videre ut til kysten hvor vi følger denne ned til Tjøme. Det er reservert 10 dobbeltrom på Rica Havna Hotell. Det er lagt opp til felles ”pubmøte” med påfølgende bordsetting på hotellet. Nærmere kjørebeskrivelse blir utlevert før turens oppstart. Det blir ”frikjøring” hjem på søndag med avreise ca. kl.11:00

Kjøring
I påmeldingen skriver dere inn om dere foretrekkeren ”sporty kjørestil” eller ”roligere turkjøring” i feltet «Eventuell kommentar».

Ut fra hva dere svarer og hva slags biler dere har vil vi dele dere opp i grupper på ca. 5 biler som skal kjøre samlet. Gruppen skal kjøre sammen og stoppe sammen. Vi skal lage god kjørebeskrivelse og kjøre morsomme veier. Deltagerne vil bli delt inn i grupper fordi NSK favner medlemmer og biler i alle aldre. Hensikten er at alle biler, sjåfører og co-drivere skal hygge seg ut fra sine forventninger og forutsetninger.

Fakta om turen:
Hotell:
ca. 1300,-for dobbeltrom inkl. frokost.
Deltagere besørger selv booking og betaling. Rica har rabattavtale med flere virksomheter og foreninger som muliggjør lavere pris.

Vær rask – det er kun 10 rom som er forhåndsreservert

Kontaktinfo hotell:
Havnavn. 50
NO-3145 Tjøme
Tlf:+47 33 30 30 00
Fax:+47 33 30 30 01
E-post: [email protected]
Deltageravgift: Ingen

Turens lengde: ca. 17 mil – 3 ½ timer kjøring pluss stopp i Eidsfoss

Påmelding:  Klikk her!

Påmeldingsfristen er 10. september av hensyn til hotellreservasjoner og et forutsigelig antall besøkende til Eidsfos Gamle Kro.

 

Skroll til toppen