Invitasjon til årets Vårtur

En tur for NSK-medlemmer i Sør-Norge. Vi skal møtes midt mellom øst og vest, og medlemmer fra Sørlandet og Vestlandet oppfordres til å lage sin egen rute så vi møtes på Haukeli lørdag formiddag. Les hele invitasjonen og last ned i PDF-format her.


[klikk her for å laste ned invitasjonen i PDF-format]

En tur for NSK-medlemmer i Sør-Norge
Vi skal møtes midt mellom øst og vest, og medlemmer fra Sørlandet og Vestlandet oppfordres til å lage sin egen rute så vi møtes på Haukeli lørdag formiddag. Pass på å krysse av riktig i påmeldingen!

I år er det ikke pinsetur, så vi som drar fra Osloområdet satser på å møtes på Kongsberg fredag 30. mai ca. kl. 14.00. Derfra kjører vi til Vrådal for middag og overnatting på Straand Hotell. (www.strand.no) Lørdag morgen kjører vi til Haukeli hvor vi skal bo på Vågslidtun Hotell (www.vagslidhogfjellshotell.no) Avstanden fra Vrådal til Haukeli er ikke lenger enn at vi er fremme midt på dagen. Vi møter Rogaland-avdelingen, og andre deltagere, og har en hyggelig utflukt alle sammen etter lunsj.

Kjøring
I påmeldingen får dere spørsmål om dere foretrekkeren ”sporty kjørestil” eller ”roligere turkjøring”. Ut fra hva dere svarer og hva slags biler dere har vil vi dele dere opp i grupper på ca. 5 biler som skal kjøre samlet. Gruppen skal kjøre sammen og stoppe sammen. Dere kan bestemme om dere vil stoppe for en kafferast eller besøke en severdighet. Vi vil legge opp til en anbefalt samlet stopp på veien både fredag og lørdag. Vi skal lage god kjørebeskrivelse og kjøre morsomme veier. Deltagerne vil bli delt inn i grupper fordi NSK favner medlemmer i alle aldere og biler i alle aldere! Alle biler, sjåfører og co-drivere skal hygge seg ut fra sine forventninger og forutsetninger.

Priser
Vrådal: Overnatting inklusiv buffet-middag og frokost: Dobbeltrom kr. 770,- pr. person Enkeltrom kr. 995,- pr. person Haukeli: Overnatting inklusiv frokost: Dobbeltrom kr. 550,- pr. person Enkeltrom kr. 895,- pr. person På Haukeli vil 3 retters middag koste kr. 350 – 400 pr. person. Opplegget for lørdagens middag er ikke klart. Drikke kommer i tillegg. Vågslidtun har 20 dobbeltrom, 10 leiligheter med 2 soverom og noen leiligheter med 3 soverom. Vi fordeler etter påmelding, og ønsker om å bo sammen i leiligheter. Pris for rom i hotell og leilighet er den samme i og med at det kun er en overnatting.

Påmelding
Ved påmelding betales det inn kr 800,- pr deltager som en bekreftelse på at du ønsker å være med. Beløpet benyttes til faktiske kostnader på turen. (Lunsj lørdag og utflukten lørdag. Noe til premier og nødvendig materiell.) Ved avbestilling vil kun beløpet refunderes dersom plassen erstattes av en annen deltager. Når kr 800,- pr deltager er innbetalt vil Turkomiteen reservere på hotellene.

Service underveis
Vi satser på å ha med servicebil som har med ganske godt utvalg av verktøy, jekk og bukker. Skulle det skje noe skal vi ha en mulighet for å rette på enkle feil. Bilen vil også kunne ta med litt ekstra olje og noen deler for de som ønsker det. Vi har ikke fullt utdannet mekaniker, men en allsidig fritidsmekker.

Påmelding til vårtur

Dessverre er tidsfristen ute.


Spørsmål kan rettes til:
Tom Berve
Mobil 928 40 058
Epost
Jan-Erik Bjørnstad
Mobil 415 10 220
Epost
  For Rogaland og Vestlandet forøvrig:
Lars-Erik Hjertaas
Tlf 5167 5085
Epost
Skroll til toppen