Vårmønstringen 2008

Nok en Vårmønstring er tilbakelagt, den 33. i rekken. Med omtale på forsiden av VG Nett, i Nettavisen og flere andre medier og flere biler innenfor portene enn undertegnede noen gang har sett må vi igjen kunne tillate oss å kalle Vårmønstringen en suksess! Det er nå lagt ut noen hundre bil(d)er i Bildegalleriet! Følg også diskusjonen rundt årets Vårmønstring i forumet. NSK Gratulerer Caterham Club Norway med Årets beste klubbstand, Eirik Bøle med Årets (norskproduserte!) Sportsvogn og Trond Håvard Bjørgum med Årets Langveisfarer! Vi vil igjen takke vår ‘hær’ av NSK Marshals og andre frivillige som stiller opp for NSK når vi trenger hjelp – uten dere er disse arrangementene ikke mulig: Takk! PS til NSK Marshals: Oppdatert Kudosoversikt er lagt ut i forumet. Oppdatert: Vi har fått noen flotte oversiktsbilder fra Odd Nøttestad som er lagt ut i Bildegalleriet.

Skroll til toppen