Eldre artikler

Eldre artikler

10.03 – Vårturen er lagt ut – meld deg på!
Frist for påmelding er forlenget til 25. april! Les hele invitasjonen og last ned i PDF-format her. 20 personer påmeldt!

29.02 – Vi beklager epost-utsendelse i dag…:-(
Pga ny metode for å sende ut epost til våre medlemmer på gikk det litt galt i dag, og en del av dere fikk en rekke likelydende meldinger fra oss. Vi beklager dette sterkt, og skal gjøre vårt ytterste for at dette ikke skjer igjen!

17.12 – Årets julebord er over!
Til sammen ca. 30 medlemmer deltok på Olavsgaard der vi fikk forsyne oss med masse nydelig mat. Etter maten vanket det ære og berømmelse med diplom til æresmedlem Rolf Lindholm og utmerkelser til de som hadde vært mest frivillige deltakere for NSK i årets sesong. Bilder ligger ute i Bildegalleriet!

06.09 – Rapport fra Midnattssolrallyet 2007
Peer Høvik har skrevet denne rapporten fra rallyet!

 

 

 

06.09 – The Viking Classic
Fred Ljone melder: Er sportsvogn-Norge oppmerksom på at det 19. av den engelsk/internasjonale serien Classic Marathon i år går i landet vårt neste uke? The Viking Classic er 2007-navnet og kommer igang kommende fredag 7. sept. fra Newcastle. Fra vedlagte rutebeskrivelse vil dere se at de lørdag morgen 8.9. har teknisk kontroll og start fra Stavanger og kveldsavslutning i Dalen i Telemark. Endepunkter videre er: søndag i Lillehammer, mandag Oppdal, tirsdag Geiranger, onsdag Fagernes og torsdag Balestrand der de også kjører siste kvalifiseringsrunde og overnatter til lørdagen. Det blir lite slagne landeveier og mye fjellstrekninger. Er usikker på om de reiser ut fra Bergen lørdag eller søndag. Sjekk deltagerlisten og se at endel kjente norske rallynavn forekommer, både som egen ekvipasje og som kartlesere for tunge engelske aktører. Still opp langs ruten eller ved endepunktene, gjerne i sportsvognen din, og opplev ganske heavy machinery og skikkelige classic rally-entusiaster! Jeg skal til Lillehammer på søndag kl 18. Le Mans Classic er ofte blitt kalt “a generally British event with the inconvenience of being held in France”. La The Viking Classic i ettertid bli benevnt “a generally British event with the convenience of being held in Norway”! NB, Peer Høvik melder: Jeg vil gjøre oppmerksom på at Classic Marathon har ferdighetsprøve på Eriksplassen i Ådalen, Ringerike, (nord for Hønefoss ved Hallingby på E 16), søndag kl. 14.

06.09 – Strømmen motormuseum, aktiviteter i høst
9. september: Strømmenløpet: runde i Bjørkelangen, og Setskog. Innlagt besøk på Setskog Landhandelmuseum
20. september: Temakveld med lysbildeforedrag av Atle Gottschalksen om rundtur i Australia med Land Rover.
15. oktober: åpning av ny og større lokalhistorisk utstilling.
18. oktober: Temakveld: Ole Jens Wenger: Slik jeg restaurerte min Yamaha 750 cccm motorsykkel.
15. november: Hallgeir Muren tar oss med på guidet tur i MC–utstillingen og tar etterpå for seg historien til noen utvalgte sykler.
17. november: Auksjon i Storsenteret (datoforbehold).
13. desember: Julemøte med klubbene.

13.08 – Classic & Sportscar Meeting 2007
Da er helgen over, og NSK har gjennomført nok et CSM. Vi kan si oss godt fornøyd med både oppmøte og faktisk også været, det holdt seg tørt både under selve løpene og banekjøringen for gatebiler. Vi vil rette en stor takk til alle de frivillige som nok en gang stiller opp for klubben – uten dere hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre – takk! Og ikke minst vil vi takke alle deltagerne! Bilder fra helgen kommer så snart de er klare, resultater er nå publisert på

Skroll til toppen