Vårmønstringen 2008

Da er Vårmønstringen rett rundt hjørnet! Her er et sammendrag av aktivitetene knyttet til årets begivenhet!


8. mai Kortesje gjennom Oslos gater! For å skape blest om Vårmønstringen møtes vi på Henie Onstad kl. 18:00. Derfra kjører vi en tur rundt i Oslos gater!
10. mai Dagen før dagen – tradisjonen tro drar vi på tur dagen før Vårmønstringen, for å få litt luft i håret og glede oss til en storstilt vårmønstring på Øvrevoll. Fremmøte på «Dagen før dagen» på Henie Onstad lørdag 10 mai kl 10.00. Avreise kl 11.00. Vi kjører Slemmestadveien og tar av til Nærsnes i Slemmestad. Følger så nær fjorden som mulig utover 165 og 261. Vi kjører via Filtvedt og Tofte til Holmsbu. Der stopper vi i det fine været, viser frem bilene våre, spaserer litt på bryggene, sitter på promenaden, shopper litt og/eller går på cafe. Det stedet som vil ha best plass til mange er Privaten Cafe. Selv om det er dårlig med parkering midt nede i Holmsbu lar det seg løse like før selve «sentrum». Velkommen til en hyggelig biltur «Dagen før dagen»!
11. mai V Å R M Ø N S T R I N G E N!  Les mer her!    
Skroll til toppen