Trøndelag_Kalender_Søndagstur_2

Søndagstur til Frøya

Avdeling: Trøndelag

Årets første kjøretur går til Frøya. Dette blir en relativt lang søndagstur opp mot 40 mil, men etter en lang og «sportsvogn-fri» vinter er det vel mange som sparker i grusen og tåler en frisk start.

Vi kjører riksveg E 39 ut til Orkanger og opp til Gangåsvatnet, der tar fylkesveg 714 over og vi er inne den mye omtalte laksevegen fra Hitra/Frøya. Vi krysser Hitra og kommer inn Frøya ved Hamarvika, der tar vi av fylkesveg 716 og kjører ut til endepunktet ved Titran. vegen ut dit passerer vi NMK Frøyas bilbane/flyplass. Ved godvær gjør vi en kort stopp ute Titran hvor vi kan ta en memorering av Titranulykken i 1899. Ut til Titran er det 17,4 mil vi vel ha en eller flere beinstrekk underveis.

Fra Titran kjører vi nordøstover til Dyrvik og inn fylkesveg 714 igjen og vi tar en enkel lunsj Rabben kro Sistranda. Der er det bestilt det som skal være en smakelig biffpasta til kr. 149,- per person. Det er selvfølgelig andre muligheter for de som måtte ønske det.

går turen videre hjemover og vi tar inn de samme veger som vi kom.

Vi har bestilt plass for en middag Bårdshaug vegkro. Der får vi servert buffét med varm og kald mat, dessert og kaffe til kr. 224,- per person.

For å sikre oss nok mat bør vi ha oversikt over et ca. antall deltagere, vi ber om at dere som vet at dere kommer gir en tilbakemelding til Einar minst et par dager før «avgang».

Vel møtt til årets første kjøretur skal vi kanskje kalle den for Vårspretten !

Skroll til toppen