Trøndelag_2017_Mausundvær_2

Sensommertur

Sted: Hitra, Frøya og Mausundvær
Avdeling: Trøndelag

Lørdag (174 km, 2 timer 44 minutter)

Vi kjører E39 til Orkanger og videre Rv 714 ut til Hitra/Frøya. vegen utover blir det stopp Krokstadøra og Fillan, der det blant annet er Vinmonopol. Vi håper selvsagt flott vær, og da kan vi ta oss god tid turen og være litt fleksible med stopper underveis. Ferje fra Dyrøy nordsida av Hitra og til Mausundvær, turen tar ca. 40 minutter (her er det valgfritt om man ønsker å ta med egen bil eller ikke).

Vi overnatter Mausundgløtt som ligger øya Lille-Aursøy. Om kvelden får vi servert en 3-retters middag bestående av kamskjell, laksepanne og iskake med kaffe, alt er  selvsagt kortreist og hjemmelaget.   

Priser per person: overnatting (enkel standard) 300 kr, middag 300 kr, frokost 100 kr

NB: Stedet har ikke alkoholbevilling, men alkoholholdig drikke kan handles Fillan og medbringes.

 

Søndag (187 km, 3 timer 4 minutter)

God frokost før vi sjekker ut. Dette er jo midt i krabbe-sesongen, og for de som ønsker det er det her  muligheter for å kjøpe med seg ferdigrenset krabbe hjem. I såfall anbefales det å ta med seg kjølebag e.l.

Vi tar ferja tilbake til Dyrøy og kjører over Frøya og til Fillan Hitra, her tar vi en avstikker ut til Ansnes Brygger der vi spiser lunsj/middag før vi kjører hjem til Trondheim ettermiddagen.

Dette blir en flott tur tampen av sommeren, og vi håper at mange som mulig vil delta.

Påmelding skjer ved innbetaling av kr. 200 per deltager til konto 8601.42.69764. Beskjed gis til turleder Knut B. Rognes via telefon 901 85 536 eller e-post knut.rognes@gmail.com. Frist torsdag 10. august.

Skroll til toppen