Trøndelag_2017_AutoSport_5

Innemøte : AutoSport

Sted: AutoSport, Tungasletta 10
Avdeling: Trøndelag

Årets siste ordinære innemøte avholdes hos AutoSport Tunga, en bilforhandler med en utpreget sportslig profil, og som dermed er et meget spennende sted for oss å besøke.

AutoSport AS ble etablert i 2011. Målet og visjonen var å skape en bilbutikk som skulle være særegen og unik, også som merkevare og navn. I dag er dette målet langt vei nådd. Via sitt nettverk i både Tyskland og Norge kan de hjelpe deg å din bildrøm. Alle bilene sjekkes opp mot utenlandsk og norsk forhandler-database for å kvalitetssikre og avklare at km, servicer, skader etc. stemmer med det faktiske kjøretøyet.

 

AutoSport har spesialisert seg import av nyere og spesielle biler, og hjelper deg gjerne med å finne ønsket bil. Firmaet har bred erfaring med å skaffe nye og brukte premium-merker som for eksempel Audi, BMW, Porsche, Lamborghini og Mercedes.

 

Ta gjerne en kikk følgende linker før møtet for å et nærmere inntrykk av firmaet og hvilke biler du vil kunne se møtet:
AutoSports hjemmeside
AutoSport på Facebook

Her får du en god mulighet til å se nærmere et godt utvalg sportsbiler man ikke ser hver dag. Vel møtt til et meget spennende innemøte.

Veibeskrivelse: Ta av ved Direktoratet for Naturforvaltning, Tungasletta 2 og kjør mot Skeidar. AutoSports lokaler ligger i 3. etasje i samme bygg. Parkering utenfor, kjør opp dit via rampe sørsiden av bygget (vis-a-vis Strandveien Auto motsatt side av Tungasletta ned fra E6)

Skroll til toppen