NSK_Trøndelag_2020_Bilbane_02

Klubbkveld - Trondheim Bilbane Center

Sted: Ingvald Ystgaards veg 13A
Avdeling: Trøndelag

Til årets første innemøte i mars har vi nemlig booket oss inn hos Trondheim Bilbane Center (TBBC).

Dette har vært et populært arrangement flere ganger tidligere, vi har vært hos dem både mens de holdt til Marienborg og etter at de flyttet til Tunga, forrige gangen vi var der var i oktober 2020.

Trondheim Bilbane Center har med tiden blitt del av et nasjonalt og internasjonalt bilbanemiljø hvor det utveksles nye ideer rundt bilbanelayout, -bygging og -design. Her finner du Norges største bilbanesenter med bilbaner i ulik utførelse, skalering og utsmykning

Den tekniske gjennomføringen og konkurransene er det TBBC som står for. Totalt er det 8 spor banen, og det vil rulleres slik at alle har benyttet alle sporene/bilene når løpet er over og resultatet er klart.

De som ikke kjører plasseres ut rundt banen for å sette plass biler som kjører av. For hele herligheten inkludert kjøring og servering av kaffe og vafler betaler du kun kr 100,-. Resten betaler klubben.

Adressen er Ingvald Ystgaards veg 13A, i kjelleren en brun stor bygning tilhørende Allskog lett synlig fra Omkjøringsveien (E6). Adkomst over brua fra YX Tunga og til venstre (østover) i rundkjøringa.

Ta gjerne en titt hjemmesidene til Trondheim Bilbane Center, www.tbbc.no. Her finner du masse informasjon, bilder og videoer og en detaljert forklaring av hvordan du finner frem om du skulle være i tvil.

Påmelding skjer ved å betale kr 100,- pr deltaker til konto nr 9801.60.24465.

I tillegg oppgis navn og telefonnummer til Trond Håvard Bjørgum e-post til trond@sportsbilen.com.

Deltakeravgiften dekker servering og et lite bidrag til baneleien.

Da er det bare å møte opp med bredt glis og godt humør og sørge for at klubbens motto «Vi leker fortsatt med biler», blir omsatt i praksis

Skroll til toppen