NSK_Trøndelag_2019_Thyholdt_01

Innemøte : Lamborghini Aventador replika prosjekt

Sted: Muruvikveien 5, Muruvik
Avdeling: Trøndelag

Mars-møtet blir et spennende innemøte der vi får en oppdatering på status og framdrift på et meget spennende prosjekt; Steinar Thyholdts Lamborghini Aventador replika.

I september 2017 var vi på besøk hos Steinar i Muruvik som da var i gang med bygging av Europas eneste Lamborghini Aventador replika. Siden den gang har prosjektet gått sin gang, og vi har nå blitt bedt på et nytt besøk for å få en oppdatering på status og framdrift siden sist.

Steinar Thyholdt drev tidligere karosseriverksted i Muruvik i mange år. Da myndighetene i 2014 åpnet for muligheten for at privatpersoner kan få godkjent selvbygde biler, var hans drømmeprosjekt i gang; å bygge sin egen Lamborghini Aventador replika.

Dette er et naturligvis et meget omfattende prosjekt som har tiltrukket seg betydelig interesse fra bilmiljøet i og utenfor Norges grenser. Blant annet har bilprogrammet «Garasjen» på Viasat 4 vært på besøk i Muruvik flere ganger, og siden sist har prosjektet blant annet vært omtalt i Auto Motor & Sport, Finansavisen Motor, Adresseavisen Motor & Trafikk og gatebil.no.

For et mer omfattende innblikk i utviklingen underveis i prosjektet anbefales det å ta en kikk på Steinars Facebook-side: Lamborghini Aventador Builder

Vel møtt til et spennende innemøte !

Kort veibeskrivelse: ta avkjøring fra»gamle E6» / Malvikveien merket Muruvik inn på Muruvikveien, da er det 4. hus på høyre side før sving til høyre.

Skroll til toppen