Trøndelag_2018_Bilpleie_1

Innemøte : Bilpleie

Sted: Bilpleiebutikken Trondheim, Tungasletta 10
Avdeling: Trøndelag

Scandic Shine AS og Bilpleiebutikken er en av Norges ledende butikker innen bilpleie. Med et ønske om å øke tilgjengelighet og ikke minst kvalitet bilpleieprodukter, ble Scandic Shine AS etablert i 2007. Som en av de første seriøse nettbutikkene og forhandlerne for slike produkter i Norge, har Scandic Shine vært med å sette en ny standard for profesjonell bilpleie. Fra å kun ha tilgang til «bensinstasjonsvarer», har alle muligheten til å bruke bilpleieprodukter som tidligere kun var tiltenkt det profesjonelle markedet.

I 2015 startet Scandic Shine opp Bilpleiebutikken i Trondheim, som ble en umiddelbar suksess. Etter litt over 2 år Lade flytter firmaet i løpet av påskeuka inn i nye lokaler i Skeidar-bygget Tunga (vegg i vegg med AutoSport). Offisiell åpning er lørdag 7. april, her får vi se et nytt og flott lokale når vi kommer.

møtet vil vi en orientering om selskapet, visning av de nye lokalene og ikke minst vite mer om produktutvalget de forhandler. Det serveres kaffe og vaffel. Etterpå vi vil en praktisk demonstrasjon av maskinpolering med proft utstyr og produkter. Vi blir også lovt gode tilbud produkter.

Skroll til toppen