Medlemslokale

Nå som vintersesongen står for døren er det tid for innemøter igjen. Det viser seg at en del av våre medlemmer fremdeles ikke helt vet hvor dette sagnomsuste medlemslokalet vi leier av NVK befinner seg. Les videre, and all will be revealed…

Historie
Eieren av vårt tidligere lokale Classic Heaven, varslet en usikker fremtid og NSK besluttet å flytte våre medlemsmøter opp i NVK’s lokaler ved Teknisk museum, Kjelsåsvn. 145B, Oslo. Vi mister «vinduet» ut til en mengde flotte biler i Roadster Square men får til gjengjeld store fine lokaler med fast servering (brus, kaffe, pølser, vafler m.m.) og veldig gode muligheter for audio/video-presentasjoner.

Kjørebeskrivelse
Plott inn Kjelsåsveien 145A på GPS’en (eller trykk her for kart på finn.no), og følg instruksene til damen…:-) Når du ankommer parkeringsplassen til Teknisk museum vil det komme til syne en vei til venstre fra parkeringsplassen. Kjør så gjennom en bom og ned en bakke. Våre klubblokaler vil da åpenbare seg som den første bygningen du ser. Hvis du ikke bremser, men svinger svakt til venstre vil du antagelig kunne kjøre gjennom inngangspartiet og rett inn til vaffeldisken. Dette frarådes på det sterkeste, og vi anbefaler at du parkerer på utsiden.

Det er salg av klubbens egne plagg med NSK-logo og andre regalier på alle medlemsmøtene i Oslo. Trykk her for å se en kort video som viser potensialet i dette lokalet. Og vaflene som serveres…:-)

Rull til toppen