Kveldstur til Tautra

Første etappe gikk fra Esso Moholt via «gamle E6» langs fjorden til Hell, der det ble en kort stopp med oppsamling  utenfor Prix hvor flere medlemmer fra norddelen av fylket hadde møtt opp. Turen gikk så videre opp til Hegra, over Skjelstadmarka ned til Langstein og videre til Vuddudalen, der det ble en ny kort stopp etter avkjøring fra E6. Siste etappe via Åsenfjorden og Frosta ut til Tautra.

Etter ankomst Klostergården gikk turen inn på Gårdsbutikken som ble holdt åpen for oss slik at de som ønsket det fikk handlet med seg både øl og andre kortreiste produkter hjem. Deretter gikk turen inn i selskapslokalet  «Fjøset» som vi tradisjonen tro var blitt tildelt for kvelden. Derimot var det i år gjort en liten vri på serveringen, og det ble servert varmt laksesmørbrød med påfølgende dessert med marengs, krem og bær med følge av kaffe. 

Ca. kl. 21:30 takket vi hverandre for laget og tok fatt på hjemturen til Trondheim med et litt spredt startfelt.

Styret takker de frammøtte for en fin tur.

En spesiell takk til Bernt i styret for god planlegging og gjennomføring av turen.

Skroll til toppen