Vårmønstring

Dessverre måtte vi nok erkjenne at værgudenes bilinteresse var heller laber 14.mai. Hvorvidt dette kunne skyldes at andre med heller laber interesse for bilbruk, som MPG eller Greta Thunberg, hadde bedre kontakter med høyere makter enn oss skal være usagt. Innbitte entusiaster stilte uansett opp til glede for publikummerne som møtte opp, samt en sosial gjeng av utstillere.

En av TMV-odden’s lokale restauranter ble benyttet som en strategisk sosial base, hvor denne kunne skilte med både varm drikke og noe å bite i. Her var det også varmelamper og pledd, slik at det ble en meget hyggelig og sosial opplevelse uavhengig av vær.

Praktisk var det også med nærhet til det flotte kjøpesenteret, slik at man kunne strekke litt på bena uten å ta hensyn til værforhold. Det gode oppmøtet og den strategiske plasseringen gir derfor tungtveiende argumenter for at et tilsvarende arrangement også kan bli vurdert for neste års vårmønstring!

Takk til Bernt og Knut og resten av styret for god planlegging og gjennomføring av møtet.

Skroll til toppen