Kveldstur til Selbustrand

I god tradisjon startet turen fra Esso Motorhotell med cruising innover fjorden langs «gammelveien» til Hommelvik, der de siste deltagerne hang seg på. Derfra var det dags for vår egen Flåklypa Grand Prix oppover Mostadmarka til Selbu i pur kjøreglede. Ingen overdrivelse å påstå at dette sjarmerende strekket er som skapt for sportslig kjøring..

Vel oppe på Selbustrand Hotell var det stor glede over å endelig være i gang igjen, samt treffe igjen gjengen av medlemmer etter vinteren og en periode som til dels har vært preget av at «koronaspøkelset» kunne dukke uventet opp (ref. vårturen for 2021 som dessverre måtte avlyses). Inne på hotellet ble vi som vanlig tatt godt imot av et hyggelig vertskap, hvor husets eplekake med is til kaffen som vanlig smakte fortreffelig.

 

Som seg «hør og bør» ble alle frammøtte orientert om kommende aktiviteter, som vårmønstring på Nedre Elvehavn (10.mai) og vår etterlengtede vårtur oppover Kystriksveien (9-12.juni), samt banekjøring i Verdal 25.juni.

Kveldens artigste begivenhet var uansett å kunne overrekke NSK’s diplom som viser at vår Trond Håvard nå er utnevnt som Hedersmedlem av Norsk Sportsvogn Klubb. Det er en kjent sak at NSK med sjelden frekvens utnevner Hedersmedlemmer da dette er en hedersbevisning som gis til medlemmer som har utmerket seg ved stor innsats for klubben både sentralt og lokalt, m.a.o en utnevnelse som henger høyt. Flott og vel fortjent at Trond Håvard nå innehar denne tittelen sammen med Eirik og Odd (som ble utnevnt som hedersmedlemmer under NSK’s 40 års jubileum i 2017). Dette ble en perfekt kveld for innlemmelse av et nytt hedersmedlem for Trøndelags NSK avdeling. Mange gratulasjoner ble gitt etter utnevnelsen og her deles også Odd’s flotte ord som ble gitt under utnevnelsen tirsdag 10.mai:

Om årets mottaker kan det sies mye. Han har gjennom mange år vært en bærebjelke i arbeidet for klubbens medlemmer, både lokalt og sentralt. Han har vært aktiv i klubben i svært mange år, både som menig medlem, og som styremedlem. Han utmerker seg med å ha stor arbeidskapasitet, og han vises mere enn han høres (i motsetning til mange andre). Han er nøye alt i alt han gjør, både profesjonelt og i klubbsammenheng, oger nærmest et petimeter i forhold til valg og behandling av bil. Et ekte petrolhead. Alle lokale medlemmer har stadig mottatt resultatet av hans arbeider. Uten kandidatens utrettelige arbeid for klubben ville vi hatt en mindre synlig profil på det vi sender ut til medlemmene, om ikke kandidaten hadde lagt sin hånd på dette. Og ikke minst, øvrige styremedlemmer ville ha hatt en mere komplisert hverdag. Kandidaten er det som mange vil kalle «hel ved», så det er vel ingen overraskelse at det er Trond Håvard Bjørgum som denne gang blir tildelt ærestittelen Hedersmedlem, og som skal motta NSK’s diplom som et synlig bevis på dette.

NSK_Trøndelag_2022_Selbu_01

En stor gratulasjon til Trond Håvard for utmerkelsen, hvor vi håper og ser fram til at han vil fortsette å bidra for klubben i mange år framover!

Takk til Arve i styret for god planlegging og gjennomføring av møtet.

Skroll til toppen