Julebord 2021

Lørdag den 5. desember stilte 20 festkledte medlemmer & co-drivere til fest et flott juledekorert hotell, der vertskapet møtte oss ved ankomst og sikret at vi fikk et hyggelig opphold og et flott julebord.Etter
en kort velkomstsamling i baren gikk vi til bords. En bugnende julebuffet ble flittig besøkt gjennom en lang gastronomisk økt. Det gikk i de sedvanlige retter med kjøtt og fisk, men spesielt juleribba og pinnekjøttet falt i god smak hos de fleste. Alt fra buffeten ble kombinert med god juledrikke og høy stemning rundt bordene.

Etter bordsetningen ble det igjen samling i baren, der kvelden fortsatte med både noe godt i glasset og dans for de som dristet seg dansegulvet. Det hele ble gjennomført i beste Trønder ånd.

Søndag ble det sen frokost, før noen valgte å en tur i det flotte vinterværet før avreise. Det ble umiddelbart foreslått at denne julebordsformen burde bli tradisjon, vi kan bestemt konkludere med at årets siste arrangement ble gjennomført til alles tilfredsstillelse.

Styret går ut fra at sted for neste julebord blir flittig diskutert framover, og at lokasjon vil bli tema også kommende årsmøte

Skroll til toppen