Vi inviterer til:

Høsttur med høy fun-factor og svinggaranti

Fredag 3. til søndag 5. september

Det blir til Vrådal i Telemark, med overnatting 2 netter på Straand Hotel, et familiedrevet hotell med tradisjoner tilbake til 1864, og som er en del av kjeden «De historiske hotell og spisesteder». Her kan vi forvente gjestfrihet i et historisk miljø, med regionens mattradisjoner og lokale råvarer. 

Hotellet har utviklet et nytt konsept – hubdriving – hvor man kan bo på hotellet og velge blant et utvalg av små og store dagsturer. Helt fritt for transportetapper. På lørdag blir det derfor en passende dagstur – med svinger, flott terreng, asfalt, natur og opplevelser. Etterfulgt av after-drive på stedets sjarmerende takterrasse.

Pris for to i dobbeltrom, med to overnattinger, frokost og kjøkkensjefens spesielle 3-retters middag: kr 6.930. Tilsvarende for én person i enkeltrom: kr 4.690. Prisene inkluderer forøvrig fri parkering, fri benyttelse av svømmebasseng og tilgang til vaskeplass og vaskehall på forespørsel.

Frist for påmelding er: mandag 9. august. 

Du kan sette deg på påmeldingslista på sportsvogn.no, men husk at du først er påmeldt når betalingen er innbetalt til (Gazoline) konto nr. 5005.06.23618

Turen er begrenset til 50 deltakerbiler. Det vil si at «førstemann-til-mølla» prinsippet gjelder. Og – som vanlig i disse dager – må vi ta eventuelle nasjonale og lokale koronaforbehold.

 

FOR ANNEN INFORMASJON OG PÅMELDING, KLIKK HER!

 

Hilsen Turutvalget,

Lars Weckhorst, Egil Nordlien, Stein Pauli Nilsen og Ulf Johannessen

Skroll til toppen