Innemøte april

Per Ole Ryjord åpnet møtet med en kort orientering om status arrangementer og litt rundt smittevern i forbindelse med kveldens møte. Dessverre har som kjent den vedvarende smittesituasjonen gjort at alt av arrangementer har måttet avlyses de siste månedene, både julemøte, årsmøte og mars-møtet. Men gleder vi oss til vårtur, påmeldingen er godt i gang, og vi håper den lar seg gjennomføre som planlagt.

Deretter ønsket salgsdirektør Stian Berg Torgersen oss velkommen, presenterte firmaet og anlegget og fortalte litt om status i markedet. Kort oppsummert har salget etter en kort dupp rundt nedstengningen av Norge i mars i fjor tatt seg raskt og godt opp, og det har blitt satt nye salgsrekorder i løpet av inneværende år. Spesielt nye Toyota Rav Plug-In Hybrid har slått meget godt an i markedet og blitt en storselger.

Firmaet stilte mannsterkt og bød grilling av pølser og burgere utendørs, et tilbud som slo godt an blant de oppmøtte tross av at været ikke akkurat var typisk «grill-vær» denne april-kvelden.

I anledning møtet var også 2 biler av det sportslige slaget plass, en ny Supra (2-liter twinturbo med 258 HK) og en Yaris GR (3-sylindret 1,6-liter med 260 HK). Begge bilene var klargjort for prøvekjøring for de som ønsket det, et tilbud som mange visste å benytte seg av.

  

Inne i lokalet kunne vi blant annet se nærmere den nevnte storselgeren for tida, SUV-en Rav Plug-In Hybrid, og hydrogen-bilen Mirai som er en stor sedan.

NSK avd. Trøndelag takker Toyota Bilia v/Stian Berg Torgersen og Rune Danielsen for en flott kveld.

Skroll til toppen