Norges største sportsbilutstilling går digitalt søndag kl. 15.00

Visste du at den aller første Vårmønstringen egentlig var en Høstmønstring som ble avholdt for 45 år siden? I år blir det Høstmønstring igjen. Men denne gangen digitalt.

Direktesendingen går på youtube.com, hvor du søker: Digitalmønstring. Alternativt kan du følge med på livestreamingen som går på Facebook, hvor du søker: Digital Høst mønstring.

Men du må jo delta med sportsbilen din også! Denne gangen ved å sende inn et bilde av bilen. Du kan sende inn bilder både før og under selve mønstringen. Det er ingen begrensning i hvor mange bilder man kan delta med. Du legger ut på Instagram med emneknaggen: #NSKVM2020. 

Er du lite bevandret med Instagram, er en reserveløsning å sende bildene til: [email protected] med navn på fotograf, eier og bil.

Og som på den ordinære mønstringen blir hver bil nærmest en utstilling i seg selv, samlet under mottoet ”Vi leker fortsatt med biler”. Et utvalg av bildene blir vist under sendingen. Der vil du også få møte vårmønstringsprofiler, inviterte gjester som kommer med egne biler og våre samarbeidspartnere. Alt sendt fra vårt Høstmønstrings-studio hos Insignia i Oslo.

En jury vil kåre det beste bilde av Årets Cabriolet og Årets Coupe. Og en av vinnerne vil også kåres til «Årets Sportsvogn». Premiene blir gedigne. Vinneren i hver av de to klassene får ett sett med sommerdekk fra Dekkmesteren og Michelin Norge, og den av vinnerne som kåres til «Årets Sportsvogn» får i tillegg en eksklusiv vaskepakke fra Car Spa.

 

PS:

Sjekk promovideoenevåre!

NSK_promo1_2020_h264

NSK_promo2_2020_h264

NSK_promo3_2020_h264

Skroll til toppen