Innemøte på Frysja, sett av kvelden!

Om du har veteranbil, eller bare er entusiast, skal du sette av denne kvelden.

Torsdag 5. mars klokka 19.00 på Frysja.

Da kommer Knut Larsen og Bård Nielsen fra Veteranbilutvalget i Norges Bilsportforbund for å snakke om løpskjøring tilpasset veteranbiler – billig og gøy!

De forholdsvis nye «Løpsregler for veteranbilsport» er et samarbeid mellom NVK og NBF. Reglementet gjør det mulig å delta i hyggelig bilsport med alle veteraner av årsmodeller før 1970, med den begrensning at bilmodellen skal være lansert før 1966. Det tilstrebes tidsriktige biler, originale eller løpstilpasset. Tidsriktighet er nøkkelordet, med tilpasninger.  Ikke bare for trimmede løpsbiler, men også helt standard biler av alle typer kan delta. Førkrigs og etterkrigs, fra Europa, Asia eller Amerika, alle er velkomne. Det skal være gøy, om man kjører en Fiat, Ford, Alfa eller Chevrolet…

For mange har det vært et ønske om å kjøre litt mer sportslige billøp med veteranbilen, uten at det er nødvendig med store ombygninger og omfattende regelverk å forholde seg til. Derfor er det nå laget regler som gjør at bilsport er tilgjengelig på en langt enklere måte enn før for eldre biler. 

Vi skal høre mer om hva dette innebærer, det blir selvfølgelig anledning til å stille spørsmål, og arrangementene for 2020 blir presentert. 

Vafler og kaffe står som vanlig klart. Velkommen!

Skroll til toppen