Julemøte

Det startet i annen etasje med en velkomstdrink av sprudlevann, før vi forflyttet oss til første etasje der det var dekket til de 38 påmeldte. Som det passer seg en slik forsamling var det hvite duker, dette liker vi.

Menyen besto av ribbe, medisterkaker, julepølse, røykelaks, spekemat fra lokale leverandører, kylling, fransk potetsalat, flere sorter ost, bl.a. verdens beste kåret i Bergen, julebrød og grovbrød. Desserten besto av karamellpudding og riskrem.

Alt smakte fortreffelig, og de fleste forsynte seg tre ganger før de tok fatt desserten. En stor takk til kokken Trond fra det tidligere nordfylket, som vært med oss i alle disse fire årene.

 

Kaffen ble inntatt i andre etasje hvor også de enkeltes medbrakte drikkevarer kom bordet. Her fikk vi også et kulturelt innslag ved Trubadur Roger som spilte låter av Cornelis Vreeswijk. Et kjent og kjært repertoar av sanger som ut til å slå godt an blant medlemmene og stemningen var god.

Også i år ble julemøtet en usedvanlig hyggelig aften, de fleste av deltakerne hadde takket pent for seg da klokken passerte 23:00.

Klubben takker formannen, Per Ole Ryjord, for en flott juleavslutning sportsbilåret 2018.
Takk til Gunn, Odd, Sigrun og Gunnar for bistand ved gjennomføringen, og takk til Torstein som betalte for underholdningen som en tidlig julegave til klubben, et flott initiativ.

Styret ønsker alle medlemmene et fortsatt godt nytt år, møtes vi igjen til årsmøte i februar 2020.

Skroll til toppen