Innemøte hos RSA Bil

Hos RSA Bil ble vi tatt varmt imot av daglig leder Bjørn Reinsbakk som engasjerende fortalte om selskapet, servicevirksomheten og ikke minst bilmerkene de har i sin portefølje. Alfa Romeo, Jeep, Suzuki, Fiat, Isuzu, og nettopp utvidet med el-bilene Chery og Maxus. Litt av en bukett ! Og ikke minst spenn i bruksområder !

Vi fikk også en orientering om anlegget Vestre Rosten og hva som hadde skjedd etter at RSA Bil overtok etter BilMax i 2018. Her har det vært en del ombygging og ikke minst betydelig styrking av service- og verkstedbiten. RSA Bil fremstår i dag som et fullt kompetent verksted i Meca-systemet for å skru alle bilmerker

Etter en times orientering og hvor vertskapet også bød kaffe, kaffebrød og sjokolade ble lokalet stilt til disposisjon for fri mingling og selvfølgelig muligheter for spørsmål underveis.

Det tok ikke lang tid før medlemmene fant hverandre i «grupper» rundt enkelte objekt og det er vel ikke til å legge skjul at det var merkene Alfa Romeo og Jeep som var de mest interessante for gjestene denne kvelden. Og kunnskapen var stor både om dagens og tidligere modeller og fortellingene om egne erfaringer satt løst.

Etter et par timer var det tid for å takke for oss, og møtet ble avsluttet.

NSK Trøndelag takker Bjørn Reinsbakk for måten de tok imot oss og for en trivelig kveld hos RSA Bil.

Skroll til toppen