Garasjemøte

Medlemsmøtet i oktober var lagt til Ree-garasjen Stjørdal. Her har en gjeng bilentusiaster og motorsykkel-interesserte gjort om et 1000 m2 stort kyllingfjøs, til en drøm av et lokale for biler og motorsykler.

Her var det biler fra Citröen 2CV Jaguar E-Type Mercedes amerikanske Ford og Chevrolet til utrolige motorsykler, i hovedsak Harley Davidsen i det desidert høyeste pris-sjiktet. Da var det ekstra morsomt at hele 27 medlemmer fra klubben møtte opp, til tross for kraftig regn og skikkelig lav høst-temperatur.

 

Pål Andreas Schjetne, medlem i NSK Trøndelag, ønsket oss velkommen. Han hadde flere av de andre ildsjelene med seg, slik at vi kunne stille spørsmål om de forskjellige prosjektene. Spesielt vi nevne Helge Bakken, som selv hadde 5-6 biler «på gang», fra helt strippede til ferdig restaurerte. Noen hadde en tidshorisont 3-5 år for sitt prosjekt, da kan vi trygt si at interessen er topp.

år lokalene er ferdig utbygget, vil bil-avdelingen inneholde egne plasser til 10 deltakere. Disse vil da ha tilgang til løftebukk, lakkboks og vaskeplass i et eget fellesareale. Vi også nevne et supert møterom/pub som sto til disposisjon for leietakerne med sin omgangskrets.

Selvfølgelig satte medlemmene stor pris servering av pølser, kaffe og Cola. Dette liker vi absolutt.

Da klokken passerte kl. 20:00 begynte noen å trekke mot utgangen, og formannen, Per Ole Ryjord, takket Ree-garasjens medlemmer for at vi ble invitert, også en stor takk til NSK´s medlemmer som hadde møtt opp.

De siste forlot lokalene rundt kl. 20:45. Det var tydelig at dette hadde vært et møte midt i blinken for våre medlemmer.

Takk til Knut Rognes, som hadde ansvaret for NSK Trøndelag sin side.

Skroll til toppen