Innemøte : Bilpleie

Møtet startet med at formann Per Ole Ryjord orienterte om at årets vårtur snart er «fulltegnet». Allerede ca. 2 uker før påmeldingsfristen går ut er det hele 41 personer i 25 biler påmeldt, dette ligger an til ny rekord. Det er selvsagt helt fantastisk, men dessverre betyr det samtidig at vi snart sette strek med hensyn til kapasitet hotellene. Hvis det er flere som er interessert i å bli med turen men ennå ikke har meldt seg man umiddelbart ta affære. Ole Kristian Grøtnes informerte deretter om et eget initiativ om å forlenge vårturen enda lenger sørover, interesserte selv kontakte Ole Kristian om dette er av interesse.

 

Deretter var det tid for å komme i gang med kveldens agenda; nemlig bilpleie. Butikksjef Fredric Pedersen ønsket velkommen til Bilpleiebutikkens splitter nye lokaler, som ble offisielt åpnet under en uke i forkant av møtet. Vi kunne raskt konstatere at dette har blitt en flott og stilfull butikk, som profilerer firmaet og  presenterer produktene for kundene en utmerket måte. Kaffe og nystekte vafler ble servert, meget bra.

 

Fredric fortalte om et utall produkter som kan benyttes til både rubbing, polering, lakkrensing etc., både til bil, MC, båt, stoffcaber, stål, aluminium og plast. Samtidig viste han også hvordan de skulle brukes ved å vise dette et bilpanser som absolutt trengte en oppussing. De frammøtte medlemmene fulgte spent med og stilte spørsmål underveis, tydelig at dette var et tema som fenget. Et imponerende produktspekter og et svært kompetent butikkpersonale gjør dette til det naturlige stedet å oppsøke for sine bilpleiebehov.

 

Etter at demonstrasjonen var ferdig ble vi vist rundt i butikken, mens Fredric presenterte diverse produkter og han og resten av personalet svarte villig de spørsmålene hver enkelt måtte ha til diverse produkter og behov. Det var stor interesse blant medlemmene, og mange benyttet seg av den ekstra rabatten vi fikk tilbud om denne kvelden, og dro hjem med bæreposer fulle av gode bilpleieprodukter. Her ligger det an til at det blir mange rene og blanke biler å se når utesesongen snart er i gang

 

Før møtet ble avsluttet bekreftet Fredric at klubbens medlemmer får 10% rabatt alle produkter, inklusive maskinelt utstyr. Vi er også hjertelig velkommen til å ta kontakt hvis vi har spørsmål om bilpleie, enten ved fysisk oppmøte i butikken eller ved å ta kontakt med Fredric telefon 950 29 335. Det oppfordres også til å følge Bilpleiebutikken Trondheim Facebook, der det blant annet annonseres spesielle arrangementer.

 

Vi takker Bilpleiebutikken ved butikksjef Fredric Pedersen for et svært interessant og positivt møte, med masse nystekte vafler, kaffe og brus. Helt supert.

Neste medlemsmøte blir vårmønstringen Ytre Kongsgård lørdag 12. mai, invitasjon kommer.

Skroll til toppen