Innemøte : AutoSport

Etter å ha gått litt rundt i lokalet egen hånd samlet vi oss og gikk inn kontorene innerst i lokalet, der Kenneth Follum og Christian Teigås ga oss en god presentasjon av firmaet og virksomheten. Hovedfokuset er nyere og sportlige/spesielle biler, som Audi, BMW, Mercedes, Porsche og Lamborghini. AutoSport hjelper kunder å skaffe ønsket bil og eventuelt tilpasse bilen etter ønske i forhold til felger, utstyr etc.

 

 

Deretter gikk vi ut i lokalet igjen der firmaets representanter presenterte (og startet opp) enkelte biler og svarte spørsmål rundt fra medlemmene. Bl.a. en Nissan GT-R som vakte begeistring hos spesielt den Japan-orienterte delen av ungdomsavdelingen. En annen bil spesielt verdt å nevne var en Ford GT, en av kanskje 2-3 biler i Norge, prisklasse ca. 4. mill. Det var også andre rendyrkede sportsbiler som Porsche 911 Turbo, Lamborghini Gallardo, Audi R8 og BMW i8, men også spreke familiebiler som BMW M5, Audi RS6 og Mercedes E 63 AMG (for å nevne noen). Det ut til at de fleste medlemmene fant noe de likte her.

 

 

 

 

Til slutt ble vi invitert med inn for å se det nye lokalet som snart et klart for innflytting i den andre enden av bygget (nordover). Dette kommer utvilsomt til å bli et meget lekkert salgslokale, med flott profilering av bilene også gjennom glassfasaden ut mot Omkjøringsveien. Vi gleder oss til å komme tilbake når lokalet har åpnet for publikum, noe som vil skje i løpet av noen uker, og ønsker firmaet lykke til med satsningen

 

 

Vi retter en stor takk til AutoSport som stilte opp midt i en travel flytteprosess.

Takk også til Knut for planlegging av møtet og Stig Rune for gjennomføring i Knuts fravær.

Skroll til toppen