IF blir ny samarbeidspartner for LMK-Forsikringen

Mandag 2. oktober ble en samarbeidsavtale om LMK-Forsikringen mellom IF og LMK underskrevet.

Det har lenge vært etterspurt en avklaring på hvordan LMK-Forsikringen ville videreføres etter at samarbeidet med eksisterende partner, WaterCircles Norge, opphører ved nyttår. Sluttføringen av en ny avtale trakk ut i tid grunnet en nå tilbakelagt tvist mellom WaterCircles Norge og LMK omkring grunnlaget for LMKs oppsigelse, som ble avsluttet så sent som i sommer.

Fra nyttår 2018 vil gradvis WaterCircles ASA overta for IF AB som forsikringsgiver for alle med forsikringer i selskapet, og overgangen her er basert på tidspunktet for den enkeltes hovedforfall. LMK har gjennom hele samarbeidsperioden markedsført IFs tilknytning til WaterCircles i form av eierskap, solvenskapital og styredeltakelse, noe som opphørte etter et oppkjøp/salg i 2016. Dette var også bakgrunnen for at LMK gjorde bruk av en særbestemmelse, som gav anledning til opphør av avtalen før avtaleperiodens kontraktsfestede utløp.

LMK har derfor valgt å følge IF videre som forsikringsgiver, samarbeidspartner og økonomisk sikkerhet for LMK-Forsikringen. Priser og vilkår på samtlige produkter i dagens avtale også utover veteranporteføljen, vil bli videreført. LMK vil komme med ytterligere detaljer om hvordan det enkelte medlem kan videreføre sin LMK-Forsikring hos LMK og IF på en mest praktisk måte. Husk at en LMK-Forsikring er et unikt produkt, som kun forefinnes gjennom LMK og vår til enhver tid gjeldende samarbeidspartner.

LMK vil samtidig presisere at avtalen med WaterCircles løper ut året 2017, og vi henstiller derfor til full lojalitet ut avtaleperioden. Dette innebærer at nytegning og fornyelse fortsatt løper og praktiseres som tidligere.

Presisering fra LMK:

Viser til dagens utsendelse fra LMK. Det har kommet en hel del spørsmål rundt formuleringen «fra nyttår vil gradvis WaterCircles ASA overta for IF AB som forsikringsgiver».

Det burde vært presisert bedre at p.t. er IF AB (IF avd. Sverige) forsikringsgiver for WaterCircles Norge. Slik har det bestandig vært, og dette har LMK brukt aktivt i markedsføringen ved innsalg av LMK-Forsikring. Dette er en situasjon som med endringene i eierforholdene i WaterCircles Norge opphører fra 2018, og dette skjer trinnvis basert på de enkelte forsikringstakernes hovedforfall. Ny forsikringsgiver for WaterCircles Norge vil da være det nyoppstartede forsikringsselskapet WaterCircles ASA.

Dette innebærer at forsikringstakere som i dag har en LMK-forsikring og ønsker dette videre, må flytte sine poliser til LMKs nye samarbeidspartner IF fra nyttår. Dermed vil man også oppnå en forsikring med IF som forsikringsgiver uten avbrudd.

Skroll til toppen