Vi presenterer vinneren av «Beverly»!

Han ble oppringt på direkten på NSKs Vårmønstring 14. mai 2017, og kunne – litt betuttet – fastslå at han plutselig var vinner av en flott Mazda Miata i anledning NSKs 40-årsjubileum!

Vi lar ham fortelle selv:

«Tusen takk,  dette er litt uvirkelig, ganske uvant men fryktelig artig! Jeg er veldig glad og takknemlig for å få oppleve dette! Mistet både hjernefunksjon og språk når Dere ringte «på direkten» i går!

Jeg er 51 år, og bor med samboer «på bygda» i Eidsvåg midt mellom Molde og Sunndalsøra i Møre og Romsdal.

Her er vi omgitt av vakre svingete, skreddersydde sportsvogn-veier! Atlanterhavsvegen, Trollstigen, Geiranger, Mardalsfossen osv. er bare en liten kosetur unna.

Jeg jobber som selger i firmaet ETAC BIL (med base på Frogner langs E-6 mellom Oslo og Gardermoen).  

ETAC BIL er importør av BOTT Bilinnredning, og vi leverer utstyr, materiell og komplette løsninger til yrkesbiler i alle bransjer og til ethvert behov. Det jobber mange bilentusiaster i ETAC BIL! (det var reklamen, red anm. :D)

Forhold til sportsbiler og MX5/Miata

Har vel alltid vært interessert i kule biler, og anskaffet min første MX-5/Miata på første halvdel av 90-tallet (importert fra USA). Har deretter hatt to til, den siste har jeg ennå, en 2005-modell NB FL Sport. Denne har vi vært på flere turer sørover i Europa med, ragget alpene, kjørt langs sjøer og gjennom daler, og utforsket fine små landsbyer og flere Europeiske storbyer. Har også vært innom store biltreff, blant annet TiDM som MX-5/Miatafolket kjenner.

Har alltid hatt forkjærlighet for småraketter litt utenfor mainstream (205 GTI, Renault Sport Spider, Lotus, div Fiat osv…). Bruker tidvis å følge med på hva Norsk Sportvognklubb driver med, så som banearrangementer, utflukter osv. Regner med å være mye mer oppdatert på dette heretter som nybleven medlem! Favorittbilen siden barndommen er Porsche 911….

Beverly

Har i flere perioder vært medlem i MX-5 Miata-klubben, og har fulgt med litt på forumet om hva tidligere eier har skrevet og vist mht. anskaffelse, modifiseringer, turer osv med Beverly. Artig og imponerende lesning!

Det er forøvrig ikke mange dagene siden vi snakket om at det hadde vært artig med en MX-5/Miata NA-versjon igjen… Intet er som å kose seg i fint driv på en svingete veg langs fjorden, – og med oppslåtte vippelykter en vakker sommernatt. Regner med at Beverly blir sommerbilen til de store anledninger, eventuelt til litt novisekjøring på bane…???

Vi får se når vi har blitt kjent med den. Tenker i alle fall at den blir værende her….lenge…!

Puuhhh, dette tok jo helt av med selvforherligelse…. Jaja, du får bruke det du syns passer!»

Vi synes det hele passet veldig bra, vi – NSK gratulerer så mye! Også håper vi vi kanskje kan gjenta suksessen en annen gang!

Skroll til toppen