Julemøte

Lokalet i år var Håndverkerforeningens selskapslokale i Vår Frue Strete, som viste seg å være et meget egnet lokale som passet godt i forhold til den standard vi har blitt vant med på klubbens arrangementer.

Velkomstdrink ble servert ved ankomst, før vi gikk til bords. Det ble servert tradisjonell julemat laget og presentert av Brød & Sirkus fra Steinkjer, både kalde og varme retter, der alt var meget velsmakende.

Etter middag og dessert beveget vi oss opp til salongen i 2. etasje. Her så medlemmene ut til å finne seg godt til rette i et behagelig Chesterfield-møblement, der kaffe og de resterende medbragte drikkevarer ble inntatt. Stemningen var god, og det ble relativt sent på kvelden før vi etter hvert ønsket hverandre god jul og dro hjem.

En stor takk til Gunn og Odd for planlegging og gjennomføring av et meget vellykket møte, både lokale og servering frister til gjentakelse neste år.

Vi takker de frammøtte for oppmøtet og ønsker alle medlemmene en riktig god jul.

Skroll til toppen