Utemøte : Tautra

 
 
Selv om vi ikke fikk anledning til å kjøre med frisk luft i håret eller utsikt opp til vår herre,så var vi etter hvert samlet 11 biler med 19 personer. Flott innsats fra friske trøndere. 3 av bilene hang seg på etter hvert som vi inntok Nord-Trøndelag (ennå).

 

Vi hadde relativt lang kjøring, så vi stakk fra start av ut på E6 som vi fulgte ut til Hommelvik. Videre på gamle E6 inn til Hell, der vi tok av mot Hegra, hvorfra vi krysset mellomriksveien mellom Stjørdal og Storlien. Der gikk vegen til Skjelstadmarka og videre over til Langstein og inn på E6.

Veien mellom Hegra og Langstein var en meget positiv overraskelse. Dette må vi beskrive som en perfekt sportsvognsveg. Flott fast dekke, passe bred og ikke minst en rekke flotte kurvaturer med både bakker og svinger. Et parti som sikkert mange vil ønske å få reprise på, da forhåpentlig med bedre vær og taket av.

 
 
Videre kjørte vi E6 til Vuddudalen, der det ble en kort pause for oppsamling, før vi tok av fra E6 og kjørte via Frosta og til Klostergården på Tautra. En hyggelig veg som vi fleste er kjent med. På Tautra var det før oss ankommet sirkus. Heldigvis, kan vi vel si, så utgjorde vel været en begrensning på interessen for stedets befolkning, noe som gjorde at vi fikk greit parkert.

 

Servering var i «fjøset» med en utmerket terte, og etter det fikk vi sjokoladekake med kaffe. Vanligvis såer det frisk handel av stedets produkter når vi besøker Klostergården. Denne gangen fristet det nok ikkeå ta veien over tunet for handel, så de fleste holdt seg innendørs med kaffe.

Turen hjem gikk som frikjøring, og vi håper at tross vind, regn og skumring av alle kom vel hjem.

 

Vi takker alle friskuser som stilte opp, og ikke minst takker vi Klostergården for en utmerket servering. Som alltid et sted vi ønsker å komme tilbake til.

Takk også til Torstein i styret for god planlegging og gjennomføring av møtet.

Skroll til toppen