Utemøte : Inderøya

 

 

 

Fra Moholt kjørte vi (de fleste med taket nede) den kjente ruta nordover; inn på omkjøringsveien, avkjøring til høyre ved papirfabrikken på Ranheim og videre på gamle E6 langs fjorden inn til Hell, inn på E6 ved Værnes og nordover til YX-stasjonen på Gråmyra. Her ble vi møtt av 2 biler til.

 

Før vi rakk å kjøre videre var det snø i lufta, så de fleste valgte å ta opp taket før neste etappe. Vi kjørte videre forbi Alstadhaug kirke og gjennom Levanger, videre E6 til Stiklestad, rundt Leksdalsvannet og ned til Mære, over E6 og jernbanen og videre inn til Jægtvolden Fjordhotell. Her fikk vi servert en omfattende og meget velsmakende buffét med stor vekt på lokalprodusert mat.

 

 

 
 
Etter lunsj og kaffe gikk returen til Trondheim via Den Gyldne omvei på Inderøya og inn til E6 ved Hylla. En flott veistrekning som kunne nytes med (for de fleste) nedslått tak nå som været og ikke minst temperaturen hadde forbedret seg kraftig i forhold til tidligere på dagen.

 

En stor takk til Einar Skevik Iversen i styret for planlegging og gjennomføring av en vellykket tur.

Skroll til toppen